Gordijnen, draperieën, lamellen, jaloeziën, ...

Gordijnen & draperieën

Onze 'core-business', waar het 15 jaar geleden allemaal mee begonnen is zijn natuurlijk de gordijnen. Glasgordijnen, draperieën of speciale drapages? Voor ons geen enkel probleem!

Wij zijn goed opgeleid en beheersen alle moderne confectietechnieken. Eender wat u wenst, wij kunnen u helpen.

We komen met onze stoffen bij u thuis, zodat we samen de perfecte combinatie van kleuren en materialen kunnen bepalen om uw interieur op te fleuren. We meten ondertussen alles op met professionele apparatuur. Meestal wordt zelfs de prijsofferte ter plaatse gemaakt!


Lamellen & jaloeziën

Lamellen en jaloeziën worden ook steeds vaker gevraagd.
Deze oplossingen geven een strak en modern uitzicht aan uw interieur. Voor deze systemen doen we voornamelijk beroep op producten van het alombekende Luxaflex. Dit garandeerd dat u jaren plezier zult hebben van uw aankoop.

Zelfs elektrisch bediende systemen zijn beschikbaar, deze maken het u nog makkelijker om de sfeer en lichtintensiteit in uw woning te controleren.


Rolgordijnen & plissé's

Rolgordijnen, vouwgordijnen of plissé's zijn ook altijd zeer mooi in een moderne inrichting. Daarnaast zijn deze systemen zeer praktisch in gebruik.

Ook hiervoor doen wij een beroep op de bewezen Luxaflex kwaliteit.


Projecten

Ook projecten zijn ons niet vreemd.

In ons portfolio zitten reeds enkele bekende namen als Willy's Moustache, het Salvator ziekenhuis, brasserie 'De Mert', en zo meer.

Vele van deze projecten worden door ons uitgevoerd in samenspraak met de interieurdesigners en -architecten. Bekende namen in deze sector waarmee wij regelmatig samenwerken zijn Driedee en Intera


Modern atelier

We confectioneren de meeste stoffen zelf en beschikken dan ook over een modern atelier, en een professioneel machinepark.
Hier zetten wij ons dagelijks ten volle in om u een hoge kwaliteit werk te kunnen verzekeren.

Dit betekent dat u bij ons terecht kan voor zowel kleine werken (particulieren) als voor grote projecten. (ziekenhuizen, scholen, architecten, interieurbouwers, discotheken, ...)

Onze zaak is gesitueerd in een rustige omgeving die garant staat voor een betere concentratie in ons atelier. Gelegen vlakbij industriezone Balendijk te Lommel, vormt bereikbaarheid voor ons en onze leveranciers geen problemen!

Service

Voor onze particuliere klanten bieden wij een GRATIS extra service:

  • Opmeten bij u thuis
  • Offertes worden ter plaatse gemaakt
  • Wij komen met onze collecties stalen aan huis
  • Wij leveren en plaatsen persoonlijk en stipt volgens afspraak

(*) Deze service leveren wij aan al onze particuliere klanten. Indien u meer dan 35km vanuit Lommel woont rekenen wij wel een vergoeding van €30 aan voor onze initiële verplaatsing. Deze wordt van uw factuur afgetrokken als u bij ons bestelt.
De gratis plaatsing is enkel van toepassing op gordijnen, niet op behang- en schilderwerken.